Klantenservice

Waarmee kunnen we je helpen?

Heb je een vraag of wil je graag meer informatie over onze vergelijkingen & aanbiedingen? Bekijk in onderstaand overzicht de contactmogelijkheden van onze klantenservice en alle veelgestelde vragen.

Over ons

Studentenmobiel.com is opgericht in 2020 als initiatief van twee studenten. Er zijn zoveel verschillende soorten smartphones en telefoonabonnementen dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Oftewel: tijd voor een duidelijke,  overzichtelijke en onafhankelijke vergelijker! Wij hopen je verder te helpen met het maken van een passende en voordelige keuze voor je nieuwe telefoon(abonnement). Let’s go!

Veelgestelde vragen

Misschien is je vraag al eerder gesteld? Wij hebben alle veelgestelde vragen van studenten gebundeld in een handig overzicht. Bekijk hieronder onze veelgestelde vragen en check of je vraag & antwoord er tussen staan!

Contactgegevens

Stel ons direct je vraag door een mailtje te sturen naar klantenservice@studentenmobiel.com.

We doen vervolgens ons uiterste best om je vraag binnen 1-2 werkdagen te beantwoorden.

Veelgestelde vragen

Een Sim only abonnement is een ‘los’ mobiel telefoonabonnement. Je ontvangt bij een sim only abonnement geen nieuwe smartphone.

Studentenmobiel.com werkt samen met verschillende partners om je een vergelijking van de scherpste SIM-only abonnementen te kunnen geven. Je wordt via de aanbiedingen in onze vergelijker direct doorverwezen naar de website van de betreffende partner.

Bekijk onze handige vergelijker op de pagina Telefoon, selecteer je gewenste nieuwe smartphone en bekijk welke aanbiedingen er zijn bij de verschillende providers.

Kost je nieuwe smartphone incl. abonnement €250,- of meer? Dan wordt het afsluiten van dit abonnement geregistreerd als een lening bij het BKR (Bureau Kredietregistratie).

Bekijk bij de aanbieding op onze pagina Internet & Tv het aantal zenders dat je ontvangt en of je favoriete kanalen er tussen zitten. Daarnaast is het belangrijk de gewenste snelheid voor je internetabonnement te bepalen: ook voor de snelheid van het streamen van je favoriete series op bijvoorbeeld Netflix!

Een overzicht van aanbieders vind je op onze pagina ‘providers‘. Wij werken samen met onder meer Simyo, Tele2, Youfone, Ziggo, T-Mobile, Vodafone, Budgetmobiel, KPN, Online.nl en Lebara.  

Wat de beste en goedkoopste aanbieding is, hangt af van je persoonlijke voorkeuren. Gebruik onze handige vergelijker, selecteer je voorkeuren en check alle voordelige student mobiel aanbiedingen!

Bij een SIM-only abonnement krijg je alleen een nieuwe simkaart en telefoonabonnement. Een nieuwe smartphone moet je zelf regelen indien gewenst. De abonnementskosten van een Sim only abonnement vallen doorgaans lager uit, omdat je niet ook voor een nieuw toestel betaalt.

Direct regelen