Providers

Direct regelen

Bij het afsluiten van een studenten mobiel abonnement heb je keuze uit verschillende providers. Providers zijn aanbieders van verschillende (telecom)diensten. Bij deze aanbieders kan je onder meer terecht voor:

  • Sim only abonnementen
  • Abonnementen met een nieuwe telefoon
  • Internet & TV abonnementen


Via een sim only abonnement sluit je een telefoon abonnement af zonder nieuw toestel. Bij bepaalde providers kan je, indien je kiest voor een combinatiepakket van mobiel, TV & internet, van extra voordeel profiteren.

Hoewel je misschien tevreden bent met je huidige telefoon abonnement, is het altijd de moeite waard om verschillende providers goed met elkaar te vergelijken. Er zijn regelmatig nieuwe acties en aanbiedingen waardoor je kan besparen op je smartphone abonnement. Zo nu en dan een kijkje nemen op de website van verschillende providers kan dan zeker lonen! 

In onderstaand overzicht vind je alle aanbieders van sim only abonnementen, abonnementen met een nieuwe telefoon en internet & tv abonnementen.

Waar moet je onder meer op letten bij het kiezen van een (nieuwe) provider? Een aantal belangrijke aandachtspunten bij het keuzeproces zijn:

  • Wil je alleen een nieuw abonnement (sim only) zonder nieuwe smartphone? Wellicht heb je nog een goed werkende telefoon en ben je op zoek naar een goedkoper abonnement. In dat geval biedt een studenten sim-only abonnement uitkomst. Er zijn verschillende providers die zich voornamelijk op sim only abonnementen richten, zoals Simyo, Youfone, Ben, Budget Mobiel en Lebara. Hieronder vind je een handig overzicht van alle opties.
  • Wil je zowel een nieuw abonnement als een nieuwe smartphone? Dan kan je providers gaan vergelijken op aanbiedingen van een nieuwe telefoon met abonnement. Voor bepaalde toestellen zal je, afhankelijk van de waarde, misschien wel zelf een deel moeten bijbetalen.
  • Heb je al een mobiele telefoon met abonnement en ben je alleen op zoek naar een TV & internet abonnement voor je studentenwoning? In dat geval kan je providers als Ziggo, KPN, Tele2 of T-Mobile met elkaar vergelijken op interessante aanbiedingen.