Simyo, opgericht in 2005, is een mobiele telefoon provider in handen van KPN. Ook heeft het klanten van Debitel (in 2008) en Tringg (2011) overgenomen nadat de overname van deze providers door KPN was voltooid. Klanten van Simyo maken dus gebruik van het betrouwbare netwerk van KPN. Andere voordelen zijn dat je maandelijks gratis je abonnement kan aanpassen en alles online kan regelen via Mijn Simyo!

sim only abonnement

Wil je geen nieuwe telefoon en alleen een nieuw abonnement met simkaart? In dat geval is Sim Only de optie! Bij Simyo kies je eerst de gewenste looptijd van je abonnement: 1 jaar of 1 maand.

 • Kies je internetbundel (5G):  2 GB, 6 GB, 10 GB of 20 GB;
 • Selecteer je belbundel: 200 min/sms of onbeperkt.
 
Goed om te weten: je bundel is maandelijks aanpasbaar en je betaalt geen aansluitkosten! Ben je trouwens getipt door een vriend(in)? Vul dan zijn of haar telefoonnummer in en ontvang allebei €10,- korting op de volgende factuur.
Prepaid van Simyo

Bel je niet zo vaak? Dan biedt prepaid van Simyo uitkomst! Je betaalt standaard een laag tarief van €0,10 per minuut of sms en voor internet betaal je €0,15 cent per verbruikte MB. Selecteer je gewenste beltegoed: 

 • €7,50 beltegoed voor €5,-;
 • €22,50 beltegoed voor €15,-;
 • €35,- beltegoed voor €25,-.
 

Goed om te weten: je beltegoed is onbeperkt houdbaar. Je kan daarnaast voor nummerbehoud kiezen als je al een mobiel telefoonnummer hebt.

Veelgestelde vragen

Een sim only abonnement bij Simyo heeft verschillende voordelen. Dit zijn:

 • Je internet- en/of belbundel kan je maandelijks aanpassen afhankelijk van je gebruik;
 • Je maakt gebruik van het betrouwbare KPN netwerk;
 • Je betaalt geen aansluitkosten voor je nieuwe abonnement;
 • Keuze tussen een maandelijks opzegbaar abonnement of jaarabonnement;
 • Heb je thuis ook een KPN abonnement? Dan krijg je dubbel zoveel minuten, sms’jes en MB’s op je telefoon;
 • Elke vriend of vriendin die zich ook aansluit bij Simyo levert jullie allebei extra korting op!

Een eSim is een digitale simkaart. Bij het aanvragen van een eSim abonnement krijg je dus geen plastic klein simkaartje meer. De eSim biedt bovendien ruimte voor twee simkaarten op één toestel (dual sim). Handig als je bijvoorbeeld je privé en zakelijke telefoonnummer op hetzelfde toestel wilt gebruiken. Ook kan je een simkaart van een buitenlandse provider toevoegen zodat je hiervoor geen aparte smartphone nodig hebt!

Hoewel Simyo niet een speciaal studentenabonnement heeft, is het sim only abonnement ideaal voor studenten! Juist door de flexibiliteit van het abonnement: je kan indien gewenst iedere maand opzeggen en je bundels naar boven of beneden aanpassen. Dit kan je allemaal regelen met de handige Mijn Simyo App. 

Door de enorme toename in dataverbruik op smartphones bieden providers bundels met onbeperkt internet niet meer aan. Je kan een internetbundel bij je sim only abonnement afsluiten tot max. 20 GB per maand.

Direct regelen