Alle telefoons vergelijken

Alle telefoons vergelijken

Je oude mobiele telefoon heeft zijn beste tijd gehad, een nieuwe smartphone staat op je wishlist en je bent klaar om te vergelijken. Om een idee te krijgen van alle aanbiedingen en de nieuwste modellen smartphones van merken als Apple en Samsung is vergelijken immers de eerste stap! Misschien heb je al een bepaald merk en model op het oog? Dan is het zaak te bekijken met welk bijpassend abonnement je de nieuwe smartphone aanschaft en onder welke voorwaarden je deze gaat afbetalen. Op deze pagina kan je alle telefoons vergelijken en de voor jou voordeligste optie uitkiezen!

Telefoon vergelijken

Het uitkiezen van een nieuwe telefoon en bijpassend abonnement vergt wat uitzoekwerk, wij helpen je daarom graag met vergelijken! Of je nu inspiratie op wilt doen voor een nieuw toestel incl. abonnement of al een bepaald merk en model op het oog hebt, via de handige vergelijker op deze pagina kan je bekijken wat de voordeligste optie is. Je kan onder meer vergelijken en selecteren op:

  • Selecteer de gewenste maximale abonnementsprijs;
  • Geef aan of je wilt bijbetalen voor je toestel, en zo ja tot welk bedrag;
  • Selecteer het aantal gewenste belminuten voor je telefoonabonnement;
  • Selecteer je internetbundel en de gewenste datalimiet.
 

Wil je een nieuwe, simlock vrije telefoon? In dat geval kan je een kijkje nemen op onze pagina sim only voor een nieuw abonnement waarbij je zelf een simlock vrij toestel kan aanschaffen.

 

 

iPhone vergelijken

Je bent eruit: je gaat een nieuwe Apple iPhone aanschaffen en verschillende modellen vergelijken. Misschien ben je fan van het strakke design, de gebruiksvriendelijkheid van het iOS besturingssysteem of de prachtige ingebouwde camera’s. Hoe dan ook, de iPhone is een smartphone waarbij de technologische ontwikkelingen bijna niet bij te houden zijn. Het vergelijken van een nieuwe iPhone is daarom een belangrijke stap bij het aanschaffen van je nieuwe smartphone. Bekijk in onze vergelijker bij welke providers je een nieuw abonnement kan afsluiten in combinatie met een iPhone. Selecteer je gewenste model(len) en bepaal je voorkeuren voor je nieuwe telefoonabonnement en de hoogte van eventuele bijbetaling voor de nieuwe iPhone. Kies vervolgens aan de hand van de vergelijking je nieuwe iPhone met een bijpassend, voordelig abonnement.

Samsung vergelijken

Ook Samsung heeft mooie smartphones die het vergelijken waard zijn, met name de Samsung Galaxy modellen. De voordelen? Het open besturingssysteem Android van Google kan je over de streep trekken, juist omdat je misschien ook veel andere apparaten hebt waarbij je gebruik maakt van Android en deze optimaal met elkaar samenwerken. Of misschien zijn het de krachtige camera’s of juist het feit dat je eenvoudig het geheugen van de Samsung Galaxy kan uitbreiden. Check onze vergelijker voor de laatste aanbiedingen, bepaal je voorkeuren en scoor je nieuwe Samsung Galaxy!

Mobiel huren

Via SwapPhone kan je voor een vast bedrag per maand een mobiele telefoon huren. Je krijgt binnen een dag een nieuwe telefoon, met levenslange garantie en no-nonses service! Je mag de smartphone zo lang gebruiken als je wilt. Zelf regel jij de simkaart en het toestel is altijd simlock vrij dus je bent vrij in je keuze van provider.