Internet en TV vergelijken

TV & Internet vergelijken

Op je studentenkamer is een goede internet aansluiting natuurlijk onmisbaar! Daarnaast kan je er voor kiezen ook een TV abonnement en/of vaste telefoonlijn af te sluiten. Op deze pagina kan je Internet & TV abonnementen van verschillende providers met elkaar vergelijken.

Internet abonnement vergelijken

Alvorens je een nieuw internet abonnement gaat afsluiten, is het belangrijk verschillende aanbieders van internet te vergelijken. Je kan daarbij gebruik maken van onze handige vergelijkingstool, zo vind je een passend en voordelig internet abonnement voor je studenten woning. Bepaal vervolgens of je naast internet ook behoefte hebt aan TV en/of een vaste telefoonaansluiting. Check bovendien of er wellicht een combinatieaanbieding is tussen je huidige provider en energieleverancier! In de vergelijking kan je de volgende voorkeuren aangeven:

  • Bepaal of je alleen een internet abonnement wilt afsluiten of een combinatie van internet, televisie en bellen;
  • Geef aan of je voorkeur hebt voor een glasvezel of DSL verbinding;
  • Bepaal de gewenste downloadsnelheid: tot max. 50 MB/s, 50-250 MB/s of meer dan 250 MB/s.

Wil je specifieke internet abonnementen van bepaalde providers met elkaar vergelijken? Vink dan het hokje ‘Vergelijken’ linksonder bij de provider aan en betrek alleen de providers die door jou zijn geselecteerd in de vergelijking.

 

TV abonnement vergelijken

Wil je naast internet ook een tv abonnement vergelijken en afsluiten? In de vergelijkingstool kan je ook aanvinken dat je op zoek bent naar een tv abonnement in combinatie met een internetaansluiting. Bij je voorkeuren kan je bovendien opgeven of opnemen en on demand kijken belangrijke randvoorwaarden voor je zijn. Betrek abonnementen van providers als KPN, T-Mobile, Ziggo & Youfone in je vergelijking en sluit een voordelig studenten internet & tv abonnement af.

Vaste telefoon abonnement

Maak je nog veel gebruik van je vaste telefoon? Of gebruik je eigenlijk alleen nog maar je mobiele telefoon? Je kan het internet & tv abonnement in ieder geval uitbreiden met een vaste telefoonaansluiting. Bepaal in de voorkeuren of je onbeperkt wilt bellen naar vaste telefoonlijnen en/of naar mobiel. Wel zo voordelig als je vanuit huis veel naar mobiele nummers belt! Bespaar op je vaste telefoon abonnement door deze in combinatie met een internet & tv abonnement af te sluiten. Veel succes met vergelijken!